The Expendables 2 (2012) – O Chuck Norris ξαναχτυπά!

Επιβεβαιώθηκαν δύο ακόμα συμμετοχές super_action_bad_ass ηθοποιών στην πολυαναμενόμενη συνέχεια των ‘Αναλώσιμων’.

Ο Chuck Norris και ο Jean-Claude Van Damme θα είναι τελικά ανάμεσα στο υπόλοιπο super star cast του The Expendables 2 !!!

Έτσι έχουν μαζευτεί και επιβεβαιωθεί εκτός από τους δύο προαναφερόμενους μέχρι στιγμής:

Jason Statham, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Jet Li και φυσικά και ο επαναπατρισθείς στον κινηματογράφο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Arnold Schwarzenegger, που ξεκινάει στα 64 του μια δεύτερη καριέρα στη μεγάλη οθόνη.

Εκκρεμεί ακόμα ο Peter Weller του οποίου τη συμμετοχή δεν καταλαβαίνουμε εκτός αν κάνει τον Robocop!

Οι συμμετοχές των John Travolta, Vin Diesel, Steven Seagal και Dwayne ‘The Rock’ Johnson που για κάμποσο διάστημα έπαιζαν, φαίνεται πως τελικά δεν θα ευοδωθούν αν και ακόμα το casting δεν έχει ολοκληρωθεί.

Οι Expendables επιστρέφουν λοιπόν και αυτή τη φορά η υπόθεση θα είναι καθαρά προσωπική. Όταν ο After Tool (Mickey Rourke) σκοτώνεται κατά τη διάρκεια μιας αποστολής οι συνάδελφοί του ορκίζονται εκδίκηση. Ταυτόχρονα η όμορφη και δυναμική κόρη του Fiona αποφασίζει να εκτελέσει τη δική της αποστολή εκδίκησης αλλά την αιχμαλωτίζει ένας αδίστακτος δικτάτορας και τώρα οι Αναλώσιμοι πρέπει να την σώσουν.

Σκηνοθέτης θα είναι ο Simon West (Con Air, Lara Croft: Tomb Raider) και η ταινία προγραμματίζεται για τις 17 Αυγούστου 2012.

Update: The Expendables 2 – Φωτό από το set

The Expendables 2 – Το πρώτο poster των Αναλώσιμων έφτασε

Posted on 10 Σεπτεμβρίου, 2011, in ΤΑΙΝΙΕΣ 2012 and tagged . Bookmark the permalink. 8 Σχόλια.

Σχολιάστε