Django Unchained (2012) – Φεύγει ο Costner έρχεται ο Russell?

Αποχώρησε τελικά πριν μια εβδομάδα ο Kevin Costner από το Django Unchained του Quentin Tarantino και τη θέση του θα πάρει μάλλον ο Kurt Russell που έχει συνεργαστεί με τον QT στο παρελθόν τόσο στο Death Proof και στο Grindhouse.

Εκτός και αν αλλάξουν πάλι τα πράγματα ο Russell θα υποδύεται τον Ace, τον σαδιστή επιστάτη της φυτείας του επίσης κακού Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) που εκπαιδεύει μαύρους για να αγωνίζονται στην παλαίστρα  προς τέρψη των λευκών.

Ανακοινώθηκε επίσης πως στο καστ θα συμμετάσχει και η Laura Cayouette που είχε επίσης συνεργαστεί με τον Tarantino στο Kill Bill: Vol. 2  και θα ερμηνεύει την χήρα αδελφή του DiCaprio.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν τον Νοέμβριο και οι ηθοποιοί βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας. Ο Christoph Waltz που θα πρωταγωνιστεί στο ρόλο ενός Γερμανού κυνηγού επικηρυγμένων τραυματίστηκε πέφτοντας από το άλογο ενώ εκπαιδευόταν στην ιππασία για τις ανάγκες τις ταινίας.

Ο Christoph Waltz που κέρδισε ένα Oscar με την παρουσία του στο Inglourious Basterds του Tarantino, είχε αντικαταστήσει τον Leonardo DiCaprio που αρχικά προοριζόταν για τον ρόλο του Ναζί  αξιωματικού Hans Lada. Τώρα θα συνεργαστούν στο Django Unchained μόνο που ο Waltz θα έχει τον ρόλο του καλού αυτή τη φορά.

Η ταινία προγραμματίζεται για τις 25 Δεκεμβρίου 2012.

Django Unchained (2012) – O QT ξαναχτυπά


Posted on 1 Οκτωβρίου, 2011, in ΤΑΙΝΙΕΣ 2012 and tagged , . Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

Σχολιάστε