21 Jump Street (2012) – O Johnny Depp επιστρέφει για λίγο σαν Tom Hanson

O Johnny Depp ως Tom Hanson το 1987

Ο Johnny Depp το 1987 σε ηλικία μόλις 24 χρονών κέρδισε τον πρώτο μεγάλο ρόλο της καριέρας του υποδυόμενος τον detective Tom Hanson στην τηλεοπτική σειρά 21 Jump Street. O Depp ερμήνευε έναν νεαρό αστυνομικό που επειδή έδειχνε πολύ νεαρότερος από την ηλικία του, μαζί με μερικούς άλλους επανέρχονται σε ένα λύκειο και δρουν ως μυστικοί  προσπαθώντας να εξαρθρώσουν το έγκλημα από το σχολείο.

Ο Depp έγινε ίνδαλμα των εφήβων με αυτή τη σειρά που κράτησε 4 χρόνια και τον οδήγησε στην μεγάλη οθόνη και στην πρώτη του επιτυχία με τον ‘Ψαλιδοχέρη» το 1990.

Τώρα 15 χρόνια μετά οι Phil Lord και Chris Miller αποφάσισαν να μεταφέρουν τη σειρά στον κινηματογράφο. Η ταινία έχει πάλι τον ίδιο τίτλο 21 Jump Street και θα είναι περισσότερο κωμωδία παρά δράμα.

Jonah Hill

Channing Tatum

Δύο νεαροί αστυνομικοί ο Schmidt (Jonah Hill) και ο Jenko (Channing Tatum) επειδή μικροδείχνουν αναλαμβάνουν να επιστρέψουν στο σχολείο σαν αδέλφια που μόλις ήρθαν στην πόλη και θα προσπαθήσουν να παγιδεύσουν τον Εric (Dave Franco) που είναι ο ‘cool’ τύπος του σχολείου αλλά είναι βέβαιοι πως αυτός κρύβεται πίσω από το εκτεταμένο εμπόριο ναρκωτικών που αποτελεί τη μάστιγα του λυκείου. Βέβαια για να είναι πειστικοί στο ρόλο τους πρέπει να επιστρέψουν στο πατρικό σπίτι και να ζουν με τους γονείς, και έτσι περνάν για δεύτερη φορά τον εφιάλτη της εφηβείας σε ένα σχολείο που τίποτα δεν θυμίζει την δική τους εποχή.

Στην ταινία κάνει μια cameo εμφάνιση και ο Johnny Depp, προφανώς στον παλιό του ρόλο ως Tom Hanson. Θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 16 Μαρτίου του 2012.

Posted on 19 Οκτωβρίου, 2011, in ΤΑΙΝΙΕΣ 2012 and tagged . Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

Σχολιάστε