The Dark Knight Rises (2012) – Θα δούμε απόσπασμα πριν το trailer?

To marketing του νέου Batman είναι ίσως από τα πιο επιτυχημένα που έχουμε δει. Ξεκινώντας από ένα teaser trailer που κυκλοφόρησε πριν από μήνες οι παραγωγοί μας άφησαν χωρίς άλλες πληροφορίες, διοχετεύοντας πότε-πότε κάποιες φωτό από το σετ και αυτές με μεγάλη φειδώ. Η υπόθεση δεν έχει γίνει γνωστή, παρά το γεγονός πως τα γυρίσματα τελειώνουν όπου να’ ναι, ενώ εκτός από το αρχικό poster δεν έχουν δώσει κάποιο άλλο που να δίνει μια γεύση από το τι πρόκειται να δούμε.

Έτσι έχουν δημιουργήσει μια ατελείωτη συζήτηση προβλέψεων σχετικά με το τι θα γίνει, ποιό θα είναι το πιθανό τέλος της ιστορίας, τι ακριβώς ρόλο θα έχουν τα νέα πρόσωπα της ταινίας διατηρώντας ψηλά το ενδιαφέρον του κοινού και φέρνοντας το The Dark Knight Rises στη δεύτερη θέση των πιο πολυαναμενόμενων ταινιών του 2012, πίσω μόνο από το The Avengers.

Τώρα η παραγωγή ανακοίνωσε πως θα παιχτεί ένα απόσπασμα 6 ολόκληρων λεπτών από την ταινία πριν από την προβολή του νέου Mission Impossible : Ghost Protocol που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου 2011. Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα όμως να δουν το απόσπασμα του The Dark Knight  Rises μόνο στις αίθουσες ΙΜΑΧ και όχι στις συμβατικές, γιατί οι παραγωγοί επιθυμούν να την παρουσιάσουν με το καλύτερο δυνατό format. To ίδιο είχαν κάνει και το 2008 με το The Dark Knight όπου είχαν δείξει απόσπασμα με τον Heath Ledger ως Joker πριν από το I Am Legend. Η επιτυχημένη συνταγή επαναλαμβάνεται.

Αν θα κυκλοφορήσει επίσημο trailer πριν την παρουσίαση στους κινηματογράφους δεν έχει γίνει γνωστό. Η ταινία πάντως θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 20 Ιουλίου 2012.

Δείτε σχετικά: Christopher Nolan – The Dark Knight Rises – Man of Steel

Posted on 25 Οκτωβρίου, 2011, in ΤΑΙΝΙΕΣ 2012, TRAILERS and tagged . Bookmark the permalink. 3 Σχόλια.

Σχολιάστε