Wrath of the Titans (2012) – Ο Δίας απάγεται από τον Άδη!

Sam Worthington - Περσέας στο Wrath of the Titans

Και ενώ βγήκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτό από τη συνέχεια του Clash of the Titans ο σκηνοθέτης Jonathan Liebesman έδωσε κάποια spoilers από την υπόθεση που φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα. Όπως έγραψε το Entertainment Weekly:

«Στην Οργή των Τιτάνων, τη συνέχεια του οι Έλληνες-Θεοί- Έχουν-Αφηνιάσει, ο Περσέας πρέπει να ταξιδέψει στον κάτω κόσμο για να βρει τον πατέρα του τον Δία που τον έχει απαγάγει ο Άδης. Η τρίαινα είναι ένα μόνο από τα πολλά ουράνια όπλα που θα πρέπει να συνδυάσει ο Περσέας για να δημιουργήσει το Υπερόπλο. Αλλά αυτό είναι μάλλον μεγάλο spoiler και δεν έχω προπονηθεί στα spoilers ακόμα.»

Μάλλον είχε ξεμείνει από κεραυνούς ο πατέρας των Θεών Δίας (Liam Neeson) και τον έπιασε στον ύπνο ο Άρχοντας του κάτω κόσμου Άδης (Ralph Fiennes). Τώρα ποιό θα είναι αυτό το υπερόπλο που θα δημιουργήσει ο Περσέας (Sam Worthington) δεν μπορούμε να φανταστούμε, αλλά μάλλον θα συναγωνίζεται το τόξο της Ηπείρου των Immortals.

To Wrath of the Titans είναι στην τελική παραγωγή και περιμένουμε το πρώτο trailer όπου να’ ναι μιας και πλησιάζει η ημέρα προβολής του που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαρτίου 2012.

Δείτε σχετικά: 

Wrath of the Titans (2012) – Tην Οργή των Τιτάνων θα αντιμετωπίσει αυτή τη φορά ο Περσέας

Clash of the Titans 3 – Ο Περσέας συνεχίζει τις περιπέτειές του

Posted on 4 Δεκεμβρίου, 2011, in ΤΑΙΝΙΕΣ 2012 and tagged , . Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

Σχολιάστε