The Girl With the Dragon Tattoo (2011) – Νέο trailer 8 λεπτών

Νέο Trailer διάρκειας 8 ολόκληρων λεπτών του The Girl With the Dragon Tattoo βγήκε στο Youtube τρεις εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της ταινίας στις ΗΠΑ στις 21 Δεκεμβρίου.

Όσοι έχετε διαβάσει το βιβλίο θα διαπιστώσετε πόσο πιστά το ακολουθεί ο Fincher. Όσοι δεν το έχετε διαβάσει και δεν θέλετε να μάθετε για την υπόθεση, καλύτερα να το αποφύγετε.

***Spoilers trailer***

Εν τω μεταξύ, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με την πρόωρη δημοσίευση μιας κριτικής της ταινίας (δείτε εδώ), ο σκηνοθέτης David Fincher δήλωσε πως ο ίδιος πιστεύει πως δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου ειδικές προβολές για τους κριτικούς και πως όλοι πρέπει να βλέπουν τις ταινίες κανονικά στις αίθουσες. Κατά την άποψή του ο κόσμος είναι πάντα αυτός που κρίνει τις ταινίες και αν αρέσει στον κόσμο θα πάει καλά, αν δεν αρέσει δεν θα πάει, συνεπώς το όφελος από τις κριτικές είναι ανύπαρκτο. Πρόσθεσε μάλιστα πως αυτή η άποψή του είναι θέμα τριβής του με τους παραγωγούς και τα στούντιο και πως αν ήταν στο χέρι του η συγκεκριμένη προβολή για τα μέλη του NYFCC δεν θα γινόταν ποτέ.

Ελπίζουμε όλη αυτή η διαμάχη να μην είναι μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας!

Posted on 8 Δεκεμβρίου, 2011, in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε