Game of Thrones – O George R.R. Martin δημοσιεύει ένα κεφάλαιο από το 6ο βιβλίο

Φαίνεται πως έχει στρωθεί για τα καλά στη δουλειά ο George Martin και έδωσε στη δημοσιότητα ένα δείγμα από ένα κεφάλαιο του 6ου βιβλίου του το ‘The Winds of Winter» (Οι άνεμοι του Χειμώνα). Στη σειρά ‘A Song of Ice and Fire’ έχει ήδη εκδώσει πέντε βιβλία και αναμένεται να γράψει άλλα δύο για να ολοκληρωθεί το έπος.

Το κεφάλαιο έχει τίτλο ‘Theon’  και αναφέρεται στον Θήον Γκρέυτζοϊ από τα Iron Islands, τον πρώην φιλοξενούμενο/όμηρο στο Winterfell. (Δείτε το κείμενο εδώ).

Το πρώτο βιβλίο ‘A Game of Thrones’ το έγραψε πριν από 15 χρόνια το 1996 ενώ το πέμπτο ‘Α Dance with Dragons’ το εξέδωσε μόλις τον προηγούμενο Ιούλιο. Αν σκεφτούμε πως ανάμεσα στο τέταρτο και το πέμπτο μεσολάβησαν 6 ολόκληρα χρόνια, η τωρινή δημοσίευση του κεφαλαίου του επερχόμενου έκτου είναι αισιόδοξο μήνυμα πως ίσως το βιβλίο να βγει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, όπως έχει υποσχεθεί.

Βέβαια και άλλες φορές έχει υποσχεθεί πως θα συντομεύσει το γράψιμό του, αλλά είναι μια υπόσχεση που δύσκολα την τηρεί. Ωστόσο η πίεση από την παραγωγή του ΗΒΟ και από τα εκατομμύρια φίλους της σειράς σε όλο τον κόσμο, ίσως τον πείσουν να επισπεύσει την συγγραφή.

Ο δεύτερος κύκλος της πολύ επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς ‘A Game of Thrones‘  θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 15 Απριλίου 2012 ενώ ολόκληρος ο πρώτος κύκλος θα κυκλοφορήσει σε DVD και Blu-Ray στις 6 Μαρτίου 2012. Οι προαγορές έχουν ήδη ξεκινήσει στο Amazon και η τιμή της κασετίνας με τους 5 δίσκους κοστίζει 54.99 δολάρια.

Posted on 30 Δεκεμβρίου, 2011, in TV ΣΕΙΡΕΣ and tagged . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε