The Lord of the Rings – Και Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών σε 3D?

Μετά την απρόσμενη επιτυχία της επανέκδοσης του Lion King σε 3D σπεύδουν όλοι να μετατρέψουν παλιές επιτυχίες σε 3D.

‘Ετσι μετά από μια σειρά από animation ταινίες (Beauty and the Beast, Finding Nemo, Monsters Inc και The Little Mermaid) και τα καθόλου ευκαταφρόνητα Star Wars: The Phantom Menace και ο Τιτανικός, μάλλον έρχεται η ώρα και της πιο επιτυχημένης μεταφοράς στον κινηματογράφο περιπέτειας φαντασίας, η τριλογία του Άρχοντα των Δακτυλιδιών.

Ήδη από το 2010 μετά την τεράστια επιτυχία του Avatar ο σκηνοθέτης του LORT Peter Jackson είχε εκφράσει την επιθυμία του να προχωρήσει σε μετατροπή των τριών ταινιών σε στερεοσκοπική έκδοση, ωστόσο είχε πει τότε πως αυτό θα γίνει με την προϋπόθεση πως θα γίνει σωστά. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Elijah Wood είπε πως πραγματικά υπάρχουν σκέψεις προς αυτήν την κατεύθυνση και πως θα χαιρόταν και ο ίδιος να δει τον Άρχοντα τρισδιάστατο εφόσον κάποιος αναλάβει αυτό το χρονοβόρο έργο.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από το πως θα πάνε οι αναμενόμενες επανεκδόσεις του Star Wars και του Titanic, γιατί τελικά αυτό θα κρίνει αν αξίζει να δαπανηθεί ο απαιτούμενος χρόνος για την μετατροπή.

Δείτε σχετικά:

Σε 4 νέες 3D εκδόσεις προχωράει η Disney μετά το Lion King

Star Wars Episode I – The Phantom Menace 3D – To πρώτο trailer

Titanic 3D – Ο Τιτανικός κάνει νέο ταξίδι

Posted on 26 Νοεμβρίου, 2011, in ΤΑΙΝΙΕΣ and tagged , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε