H Grace Kelly θα ξαναζήσει σε βιογραφία από τον σκηνοθέτη του La Vie En Rose

O Olivier Dahan που μας είχε δώσει το εξαιρετικό La Vie En Rose με την βιογραφία της μεγάλης Εντίθ Πιάφ, ετοιμάζει νέα βιογραφία αυτή τη φορά της Γκρέις Κέλυ.

Όπως ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με τον παραγωγό Pierre-Ange Le Pogam του Colombiana για να βρουν την κατάλληλη υποψήφια που θα αναλάβει αν ερμηνεύσει την Grace Kelly στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία θα λέγεται Grace of Monaco και θα τοποθετείται το δεύτερο εξάμηνο του 1962 όταν ο Σαρλ Ντε Γκωλ και ο Πρίγκιπας Ρενιέ του Μονακό διαφώνησαν σχετικά με την μη φορολόγηση των κατοίκων του Πριγκιπάτου. Στην διαμάχη μπήκε και η Πριγκίπισσα -πλέον- Γκρέις που με πολιτικές κινήσεις κατάφερε και ηρέμησε τα πνεύματα και τελικά έσωσε το Μονακό που διατηρήθηκε ως φορολογικός παράδεισος.

Η Grace Kelly γνωρίστηκε με τον Ρενιέ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του Χίτσκοκ To Κυνήγι του Κλέφτη’ το 1955 και παντρεύτηκαν το 1956.

Βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση να βρεθεί ηθοποιός για τον συγκεκριμένο ρόλο. Αν και πολλές ξανθές ηθοποιοί θα μπορούσαν να είναι υποψήφιες από πλευράς εμφάνισης είναι πολύ λιγότερες αυτές που έχουν το ταλέντο και την αύρα της μεγάλης σταρ.

Posted on 10 Ιανουαρίου, 2012, in Banners, CINE ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ and tagged . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε