Bond 23 – Ο Daniel Craig απέκτησε Bond-girl και τίτλο?

Ολοκληρώνεται όπως φαίνεται το κάστινγκ του νέου James Bond νούμερο 23 στη σειρά, με δύο νέες προσλήψεις γυναικών. Απ’ ότι φαίνεται το νέο κορίτσι του Bond θα είναι η άγνωστη γαλλίδα Bérénice Marlohe, η οποία μάλλον κλείδωσε το ρόλο σε συνέχεια των φημών της προηγούμενης εβδομάδας.

Η δεύτερη γυναικεία παρουσία που φέρεται να κλείδωσε και αυτή τη συμμετοχή της είναι η Αγγλίδα Helen McCrory γνωστή από τα Harry Potter ως Narcissa Malfoy.

Bérénice Marlohe - To νέο Bond-girl

Το Bond 23 σκηνοθετεί αυτή το φορά ο Sam Mendes και ο Daniel Craig θα έχει να αντιμετωπίσει, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τον Javier Bardem και τον Ralph Fiennes. Επιστρέφει βέβαια και η Judi Dench σαν M ενώ φαίνεται σχεδόν βέβαιο πως θα περιληφθεί στο καστ και η Naomie Harris ως Moneypenny.

Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει πάλι ο David Arnold που έχει γράψει τη μουσική και στις τέσσερεις προηγούμενες.

Naomi Harris

Το νέο Bond θα απέχει τέσσερα χρόνια από το προηγούμενο Quantum of Solace που είναι και το μεγαλύτερο μεσοδιάστημα ανάμεσα σε δύο ταινίες στην ιστορία του franchise. To 2012 μάλιστα συμπληρώνονται ακριβώς 50 χρόνια από την πρώτη ταινία με τον Sean Connery ως Bond, το θρυλικό Dr. No.

Ένα άλλο θέμα είναι βέβαια ποιός θα είναι ο τίτλος του Bond 23. Πριν μερικές ημέρες οι δημοσιογράφοι ‘συνέλαβαν΄μια θυγατρική εταιρία της Sony να αγοράζει μυριάδες – όπως ανέφερε – URLs που όλες περιείχαν τη λέξη Skyfall, όπως για παράδειγμα:  jamesbond-skyfall.com, skyfall-film.net, skyfall-thefilm.com και παρόμοια. ‘Eτσι πιστεύουν πως μάλλον πρόκειται να ονομαστεί Skyfall, και οι στιχουργοί έχουν ήδη αρχίσει έναν αγώνα δρόμου να γράψουν σχετικούς στίχους.

Η προκαταρκτική φωτογράφιση θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο στο Λονδίνο ενώ τα γυρίσματα μάλλον θα γίνουν με την αρχή του νέου χρόνου. Το Βοnd 23 έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στη Μεγάλη Βρετανία στις 26 Οκτωβρίου 2012.

Posted on 7 Οκτωβρίου, 2011, in ΤΑΙΝΙΕΣ 2012 and tagged , . Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

Σχολιάστε