The Cabin in the Woods (2012) – To πρώτο poster

Μετά από πολλές ταλαιπωρίες το The Cabin in the Wood πήρε και αυτό ημερομηνία προβολής και κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser poster που ομολογουμένως είναι ενδιαφέρον τουλάχιστον εικαστικά.

Η ταινία έχει ήδη γυριστεί από το 2009 αλλά τα γνωστά προβλήματα της MGM με την πτώχευσή της δεν της έδωσαν την ευκαιρία να βγει στις αίθουσες νωρίτερα. Το ίδιο συνέβη και με το Red Dawn αλλά και με το νέο James Bond που τελικά γυρίζεται τώρα μετά από πολλές καθυστερήσεις.

Το Cabin in the Woods με πρωταγωνιστή τον Chris Hemsworth (Thor) είναι ένα θρίλερ τρόμου για μια παρέα φοιτητών που πηγαίνουν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο σε μια γραφική καλύβα στο δάσος και εκεί ξεθάβουν κάτι εφιαλτικά τρομακτικό. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, που τις μεταφέρουμε με επιφύλαξη γιατί δεν είναι επίσημη ανακοίνωση, οι πέντε φίλοι που αντιπροσωπεύουν χαρακτηριστικούς τύπους παρόμοιων ταινιών (μια παρθένα, μια πόρνη, ένα καλό παιδί, ένας χρήστης ουσιών και ένας αθλητής) θα βρεθούν στην καλύβα όπου ένας από αυτούς θα βρει ένα ημερολόγιο και μόλις διαβάσει κάποιους τελετουργικούς στίχους θα απελευθερωθεί μια οικογένεια ζόμπι. Φυσικά η παρέα θα πάρει τις γνωστές λάθος αποφάσεις όπως γίνεται στις ταινίες τρόμου τύπου Παρασκευή και 13 κλπ. και σύμφωνα με τα λεγόμενα θα έχει πολλές ανατροπές.

Η σκηνοθεσία είναι του Drew Goddard συγγραφέα και παραγωγού αρκετών επεισοδίων του Alias και του Lost, άρα έτσι δικαιολογείται και η εμμονή με καταπακτές και υπόγεια, που εδώ κάνει την πρώτη του προσπάθεια στη σκηνοθεσία.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 13 Απριλίου 2012, δηλαδή Παρασκευή και 13 για να είμαστε στο κλίμα!

Posted on 3 Δεκεμβρίου, 2011, in ΤΑΙΝΙΕΣ 2012 and tagged . Bookmark the permalink. 3 Σχόλια.

  1. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You have done a formidable job and our entire community will be thankful to you.

  2. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is magnificent blog. An excellent read. I will certainly be back.

  1. Παράθεμα: The Cabin in the Woods (2012) – Το πρώτο Trailer « Πάμε Σινεμά

Σχολιάστε